ZiN is de specialist op het gebied van Bouw- en woningtoezicht en de ‘Wet kwaliteitsborging voor het bouwen’. Met ZiN Wabo en ZiN Kwaliteitsborging is bouwtoezicht geborgd voor gemeenten en de private sector, voor nu en voor toekomst.

ZiN Wabo

ZiN Wabo helpt gemeenten met daadkrachtig bouw- en woningtoezicht. Bijvoorbeeld door detachering van toezichthouders bouw, bouwplantoetsers en handhavingsjuristen. Door het opgebouwde netwerk is ZiN in staat de perfecte professionals te ‘verbinden’ aan de juiste opdracht.

ZiN Kwaliteitsborging

ZiN Kwaliteitsborging helpt gemeenten en de private sector met de nieuwe wet ‘Wet kwaliteitsborging voor het bouwen’. Deze wet gaat voor grote veranderingen zorgen. ZiN Kwaliteitsborging ‘begeleidt’ alle betrokken partijen, voor, tijdens en na deze omvangrijke verandering. Bijvoorbeeld door advies over de transitiefase naar de nieuwe werkwijze.

Wij hebben ZiN in de toekomst. En jij…. ZiN?

Ga direct naar:

Zo werkt ZiN

ZiN verbindt

Met detachering van toezichthouders bouw, bouwplantoetsers en handhavingsjuristen zorgt ZiN voor daadkrachtig bouwtoezicht voor nu en voor de toekomst. Door het opgebouwde netwerk is ZiN in staat in de huidige en nieuwe markt de perfecte bouw- en woningtoezichthouders en bouwplantoetsers te ‘verbinden’ aan de juiste opdracht.

ZiN begeleidt

Tegelijkertijd begeleidt en wijst ZiN gemeenten en de private sector de weg in de transitie naar de privatisering van het bouwtoezicht. Bijvoorbeeld door advies en het opzetten van proefprojecten (vooruitlopend op de nieuwe wet).

ZiN bindt

Om de beste toezichthouders bouw, bouwplantoetsers en handhavingsjuristen aan te kunnen bieden moeten de beste professionals worden geselecteerd. ZiN bindt deze professionals door het bieden van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (loondienst) en uitstekende en transparante uurtarieven (zzp).

Lees ook de artikelen: