ZiN Wkb Academy

ZiN leidt eigen professionals (loondienst en zzp) op tot hoogwaardige kwaliteitsborgers. ZiN heeft met ZiN Wkb Academy een sluitend traject om professionals op te leiden. Of dat nu begint met de ‘Wkb basistraining’ of direct met de opleiding ‘Specialist in Kwaliteitsborging’. Voor elke professional is er een sluitend traject. Hierdoor is iedereen bij ZiN verzekerd van werk en opdrachten voor de korte-, middellange- en lange termijn. Geef het ZiN!

Insteek is om medewerkers klaar te stomen voor het werken onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Deze wet en de bijbehorende instrumenten schrijft een aantal verplichte opleidingen, trainingen en cursussen voor. Veel van deze cursussen en opleidingen bestaan nog niet, terwijl het aantal medewerkers dat training nodig heeft aanzienlijk is. Daarom stelt ZiN zich als doel om deze cursussen en trainingen binnen de ZiN Wkb Academy aan te bieden!

Het ZiN Wkb Academy traject staat klaar en de eerste cursussen zijn gestart. Op dit moment bestaat deze uit:

  • ZiN Wkb Basistraining
  • ZiN Specialist in Kwaliteitsborging
  • ZiN Platformtraining
  • ZiN KiK training

Wil je jezelf ook ontwikkelen tot kwaliteitsborger? Neem direct contact met ZiN Wkb Academy. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Geef het ZiN!